Onze formule

Business people shaking hands, finishing up a meeting

U kunt zich bij Corporate Legal aansluiten voor een zeer bescheiden bedrag per jaar – afhankelijk van een aantal factoren. U heeft dan recht op onbeperkt gratis telefonisch advies.

Hierdoor kunnen ondernemers, zonder enige drempel, telefonisch contact opnemen met hun vaste adviseur om vroegtijdig advies in te winnen en problemen vooraf te voorkomen of in een vroeg stadium op te lossen.

Heel veel juridische vragen en problemen kunnen telefonisch worden opgelost. Bovendien is het een geruststellende gedachte om te weten, dat u altijd uw eigen jurist achter de hand heeft, die u zonder kosten kunt bellen.

Indien u problemen tegenkomt die niet telefonisch kunnen worden opgelost, dan zijn de Corporate Legal juristen beschikbaar om voor u te werken tegen tarieven, die ongeveer de helft bedragen van de op de markt gangbare tarieven.

U kunt vele duizenden euro’s besparen voor een zeer bescheiden jaarbijdrage.

Een abonnement bij Corporate Legal geeft u in de eerste plaats dus recht op:

  • onbeperkt* gratis telefonisch advies;
  • sterk gereduceerde tarieven voor de behandeling van dossiers.

Maar een abonnement bij Corporate Legal biedt ook andere voordelen, zoals:

  • Het gratis screenen van juridische documenten tot 5 pagina’s A4 in het Nederlands of het Engels;
  • Toegang tot de incassodiensten van Corporate Legal, waardoor u effectieve incassoinstrumenten tot uw beschikking heeft tegen een minimum aan kosten;
  • Het behandelen van zaken bij de Rechtbanken en Hoven door ervaren advocaten tegen dezelfde lage tarieven. Zodoende kunnen de adviseurs van Corporate Legal uw dossier van begin tot eind behandelen!
  • Het organiseren van cursussen en lezingen op voor
    u relevante gebieden;
  •  Nieuwsbrieven met actuele onderwerpen, waardoor u altijd op de hoogte bent van zaken, die voor ondernemers van belang zijn.

 

* In onze voorwaarden staat een “fair use” policy