Recessie 2020

Crisis 2020

De COVID-19 crisis van 2020 is maar net van start, maar alles wijst er op dat wij in snelvaart op een recessie afstevenen.

Ontslagen en faillissementen onontkoombaar

Velen van u zullen hun baan verliezen. Vele ondernemers zullen failliet gaan. Een aantal van hen heeft maatregelen genomen om “zaak en privé” goed van elkaar te scheiden. Anderen, helaas, lopen een groot risico om alles te verliezen, inclusief hun privéwoning, auto, en alle andere privé-bezittingen.

Neem snel actie!

Het is mogelijk niet te laat om iets van deze verschrikkelijke situatie te redden. Hoe dat werkt is voor iedereen verschillend en hangt af van de eigen situatie. Wij kunnen u daarbij helpen. Wij hebben veel ervaring bij het helpen van bedrijven die in de problemen komen met crediteuren en andere schuldeisers, zoals banken en de belastingdienst. Wij helpen u om te redden, wat er te redden valt. Hoe sneller u actie neemt, hoe beter.

Discretie verzekerd

Niet iedereen vindt het prettig dat anderen zien dat hij of zij problemen heeft, of welke maatregelen worden genomen om die op te lossen. Bij Corporate Legal kunt u rekenen op absolute geheimhouding. En omdat wij diverse zaken via advocaten laten lopen heeft u zelfs een wettelijke aanspraak op geheimhouding en een bijbehorend verschoningsrecht. Dat betekent dat de advocaat zelf verplicht is tot geheimhouding, en dat hij of zij zich op een verschoningsrecht kan beroepen als die als getuige wordt opgeroepen.

Meer informatie?

Wilt u hierover meer informatie? Wij verzoeken u vriendelijk het contact formulier te gebruiken en wij komen snel bij u terug. Wij werken vooral in Midden- en Zuid Nederland, maar ook als u in het noorden bent gevestigd kunnen wij u vaak helpen.