Onze formule

Business people shaking hands, finishing up a meeting

Als u wilt dat wij werkzaamheden voor u verrichten, dan kunnen wij u verschillende mogelijkheden aanbieden.

Uurtarief, vaste prijs, andere afspraken:

Wij kunnen werken op basis van een schappelijk uurtarief, en soms ook een vaste prijs voor bepaalde werkzaamheden afspreken.

Het zal u niet verbazen dat wij niet gratis kunnen werken, maar wij begrijpen dat klanten het soms financieel moeilijk hebben en zijn graag bereid om oplossingen te zoeken.

Als u vaak behoefte heeft aan advies kunt zich aansluiten bij Corporate Legal door middel van een servicecontract. Voor een zeer nominaal bedrag per jaar kunt u genieten van de vele voordelen. U krijgt dan niet alleen altijd gratis telefonisch advies, maar u heeft recht op nog lagere tarieven.

De voordelen van een servicecontract:

U kunt zich bij Corporate Legal aansluiten voor een zeer bescheiden bedrag per jaar – afhankelijk van een aantal factoren. U heeft dan recht op onbeperkt gratis telefonisch advies.

Hierdoor kunnen ondernemers, zonder enige drempel, telefonisch contact opnemen met hun vaste adviseur om vroegtijdig advies in te winnen en problemen vooraf te voorkomen of in een vroeg stadium op te lossen.

Heel veel juridische vragen en problemen kunnen telefonisch worden opgelost. Bovendien is het een geruststellende gedachte om te weten, dat u altijd uw eigen jurist achter de hand heeft, die u zonder kosten kunt bellen.

Indien u problemen tegenkomt die niet telefonisch kunnen worden opgelost, dan zijn de Corporate Legal juristen beschikbaar om voor u te werken tegen tarieven, die ongeveer de helft bedragen van de op de markt gangbare tarieven.

U kunt vele duizenden euro’s besparen voor een zeer bescheiden jaarbijdrage.

Een servicecontract bij Corporate Legal geeft u in de eerste plaats dus recht op:

  • onbeperkt* gratis telefonisch advies;
  • sterk gereduceerde tarieven voor de behandeling van dossiers.

Maar een servicecontract bij Corporate Legal biedt ook andere voordelen, zoals:

  • Het gratis screenen van juridische documenten tot 5 pagina’s A4 in het Nederlands of het Engels;
  • Toegang tot de incassodiensten van Corporate Legal, waardoor u effectieve incassoinstrumenten tot uw beschikking heeft tegen een minimum aan kosten;
  • Het behandelen van zaken bij de Rechtbanken en Hoven door ervaren advocaten tegen dezelfde lage tarieven. Zodoende kunnen de adviseurs van Corporate Legal uw dossier van begin tot eind behandelen!
  • Het organiseren van cursussen en lezingen op voor
    u relevante gebieden;
  •  Nieuwsbrieven met actuele onderwerpen, waardoor u altijd op de hoogte bent van zaken, die voor ondernemers van belang zijn.

* In onze voorwaarden staat een “fair use” policy